Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Ξεβράζει μακάβρια ευρήματα η Λιμνοθάλασσα στο Μεσολόγγι.

Στην περιοχή έχουν βρεθεί άλλα δύο ανθρώπινα κρανία τους τελευταίους μήνες, ένα στο πολύ κοντινό ακατοίκητο νησάκι Βασιλάδι και ένα στη θαλάσσια περιοχή της Τουρλίδας.

Ξεβράζει μακάβρια ευρήματα η Λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου! Για τρίτη φορά μέσα σε λίγους μήνες, ένας κάτοικος της περιοχής βρέθηκε μπροστά σε ένα ανθρώπινο κρανίο που βρισκόταν στην θαλάσσια περιοχή «Μούντα» στη νησίδα του Αγίου Σώστη!

Αμέσως ειδοποιήθηκε το Λιμενικό που παρέλαβε το κρανίο και το έστειλε στην Ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, όπου θα γίνουν εργαστηριακές εξετάσεις για να χρονολογηθεί. Στην περιοχή έχουν βρεθεί άλλα δύο ανθρώπινα κρανία τους τελευταίους μήνες, ένα στο πολύ κοντινό ακατοίκητο νησάκι Βασιλάδι και ένα στη θαλάσσια περιοχή της Τουρλίδας. ......

Πάντως, θεωρείται απίθανο να πρόκειται για θύματα εγκληματικών ενεργειών, αφού δεν έχει δηλωθεί κάποια εξαφάνιση –και μάλιστα ομαδική- στην ευρύτερη περιοχή. Πάντως, τόσο το μόλις 100 τετραγωνικών Βασιλάδι όσο και η νησίδα του Αγίου Σώζοντος είχαν συνδεθεί με την πολιορκία του Μεσολογγίου. Μάλιστα, στο πρώτο είχε στηθεί τύμβος αφιερωμένος στους πεσόντες της Εξόδου, που μεταφέρθηκε στο δεύτερο όταν ανέβηκε η στάθμη της θάλασσας.
πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το palairosmagic.blogspot.gr δεν υιοθετεί, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, απαξιωτικών και προσβλητικών χαρακτηρισμών ή ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ .......