Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Ευθανασία για τα τέσσερα ροτβάιλερ της Κοζάνης.

Σε ευθανασία οδηγήθηκαν από τον Δήμο Κοζάνης τα τέσσερα από τα οκτώ ροτβάιλερ που μετά από εντολή εισαγγελέα κατασχέθηκαν από τον ιδιοκτήτη τους, όταν δύο από αυτά, την ημέρα του Πάσχα τραυμάτισαν θανάσιμα ένα πεντάχρονο αγόρι.

Η ευθανασία των τεσσάρων ροτβάιλερ έγινε την Πέμπτη το πρωί στο καταφύγιο του Δήμου και αμέσως μετά τα νεκρά ζώα οδηγήθηκαν σε ειδικό αποτεφρωτήριο στην Πτολεμαΐδα που διαθέτει άδεια διαχείρισης ζωικών υπολειμμάτων.
Η όλη διαδικασία έγινε παρουσία εκπροσώπων του δήμου και της κτηνιατρικής υπηρεσίας Π.Ε. Κοζάνης. .....


Τα δύο σκυλιά που, σύμφωνα πάντα με τον ιδιοκτήτη τους, ευθύνονται για το θάνατο του παιδιού θα παραμείνουν στο καταφύγιο του δήμου ως στοιχείο της δικογραφίας και στην συνέχεια θα υποβληθούν και αυτά σε ευθανασία.
Για δύο ροτβάιλερ που είναι σε μικρή ηλικία, εγκρίθηκε η υιοθεσία τους από πολίτη που δηλώνει εκπαιδευτής και που διαθέτει τις υποδομές που έχει θέσει ως προϋπόθεση η υπηρεσία και τις επόμενες ημέρες θα μεταφερθούν στα Τρίκαλα.

Αντιδράσεις

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση που καταδικάζει την ευθανασία των ζώων και μιλά για έγκλημα που έγινε από την πλευρά του δήμου Κοζάνης.
πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ φωτογραφία αρχείου
 ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το palairosmagic.blogspot.gr δεν υιοθετεί, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, απαξιωτικών και προσβλητικών χαρακτηρισμών ή ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ .......