Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Άγρια ληστεία στα ΕΛΤΑ - Πολίτης βρέθηκε με όπλο στον κρόταφο μπροστά στον ταμία!

Πανικός στα ΕΛΤΑ Παναιτωλίου κατά τη διάρκεια της ληστείας. Σε κατάσταση σοκ ο άτυχος άντρας που ακινητοποιήθηκε από τον δράστη.

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι στα ΕΛΤΑ Παναιτωλίου. Άγνωστος φορώντας κράνος εισέβαλε στο κατάστημα, όπου σύμφωνα με τις εως τώρα πληροφορίες, προτάσσοντας όπλο στον κρόταφο ενός πολίτη που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μπροστά του, ζήτησε από υπάλληλο να του παραδώσει τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο. ......

Όλοι πάγωσαν με τον ταμία να βάζει σε μια τσάντα 3.000 ευρώ περίπου και να τα δίνει στον ληστή. Ο δράστης αμέσως μετά επιβιβάστηκε στη μηχανή που είχε παρκάρει στην είσοδο και απομακρύνθηκε με τα χρήματα, χωρίς ευτυχώς να πυροβολήσει.
Η μηχανή του δράστη βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στην Επαρχιακή Οδό Αβόρανης – Αγρινίου και πιθανότατα ο ληστής, είτε επιβιβάστηκε σε όχημα συνεργού του για να διαφύγει, είτε νωρίτερα είχε σταθμεύσει όχημα στην περιοχή και έφυγε μόνος του. Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με μπλόκα σε δρόμους της περιοχής...
Πηγή: cityvoice.gr, sinidisi.gr
 newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το palairosmagic.blogspot.gr δεν υιοθετεί, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, απαξιωτικών και προσβλητικών χαρακτηρισμών ή ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ .......