Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Δάγκωσε τον αστυνομικό για να μην κάνει αλκοτέστ.

«Αφηνιασμένος» 29χρονος φέρεται να προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο το βράδυ του Σαββάτου (2/9/2016) στο Αγρίνιο- αρχικά σε δρόμο της πόλης και εν συνεχεία στο Αστυνομικό Τμήμα- και πλέον κατηγορείται παράβαση του ΚΟΚ, εξύβριση, απειλή, αντίσταση, πρόκληση διακεκριμένων φθορών και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Ο 29χρονος αρνήθηκε στους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ που τον καταδίωξαν αρχικά να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοτέστ καθώς στις 1:30 τα ξημερώματα τον εντόπισαν να οδηγεί επικίνδυνα  χωρίς να …πτοείται από το κόκκινο σε φανάρια.
 ......

Ο νεαρός κατηγορείται πως εξύβρισε τους αστυνομικούς, απείλησε και αντιστάθηκε της σύλληψης και όταν οδηγήθηκε στο Τμήμα η συμπεριφορά του φέρεται να  χειροτέρεψε… Εκεί ο 29χρονος, σε κατάσταση «εκτός εαυτού», προκάλεσε νέο επεισόδιο μέχρι και  φθορές εκσφενδονίζοντας καρέκλες και άλλα αντικείμενα και φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να δαγκώσει αστυνομικό. Αποτέλεσμα η δικογραφία σε βάρος του να είναι… πλούσια.

Πηγή: agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το palairosmagic.blogspot.gr δεν υιοθετεί, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, απαξιωτικών και προσβλητικών χαρακτηρισμών ή ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ .......