Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Ανοιχτά Μουσεία και εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα για την αυγουστιάτικη πανσελήνο.

Η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του υπουργείου Πολιτισμού ανοίγει  αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία, σε όλη την χώρα, για την αυγουστιάτικη πανσελήνο.


Οι χώροι της Αιτωλοακαρνανίας και Πρέβεζας που περιλαμβάνονται στον πίνακα εκδηλώσεων είναι οι παρακάτω:

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

.......


Αρχαιολογικός χώρος Πλευρώνας: Θεατρική παράσταση " Ανήλιαγος" σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο της Ι. Π. Μεσολογγίου από ομάδα 30 ατόμων. Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός 21.00 έως 23.00
ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης: Μουσική Συναυλία στις 21.30 σε συνεργασία με το μουσικό σχήμα "trio incontro" αποτελούμενο από τις κ.κ. Χαρούλα Γκλαβοπούλου - soprano, Χρύσα Γρένδα-πιάνο και Βανέσα Αθανασίου -βιολί.  Το πρόγραμμα με τίτλο "Melodia Sentimental" περιλαμβάνει τραγούδια συνθετών από τη Μεσόγειο και τη Λατινική Αμερική.
Ο χώρος θα είναι ανοικτός από 08.00 μέχρι το πέρας της εκδήλωσης.
Θα αποκλεισθούν με περισχοίνιση ο χώρος της ορχήστρας, τμήματα των δύο ακραίων κερκίδων του άνω κοίλου πάνω από τις παρόδους και οι δύο ανώτατες σειρές ειδωλίων στις κερκίδες του άνω κοίλου.


Τετάρτη 19 Αυγούστου 2016



Εξωτερικός χώρος Σπηλαίου Μάστρου Μεσολογγίου: Πολιτιστική εκδήλωση ( ενημερωτική ομιλία και προβολή για το ιερό σπήλαιο Μάστρου) στον εξωτερικό χώρο του σπηλαίου σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Μάστρου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου. ΄Ωρα εκδήλωσης 20.30. Το σπήλαιο δεν θα είναι επισκέψιμο.

Σαββάτο 20 Αυγούστου 2016


Ρωμαϊκές Θέρμες Αγ. Θωμά Ι. Π. Μεσολογγίου: Μουσική εκδήλωση από το ωδείο "Φίλιππος Νάκας" σε συνεργασία με το Ιστορικό Μουσείο "Διέξοδος". Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός 19.30 - 22.30

Αρχαιολογικός χώρος Στράτου: Μουσική εκδήλωση σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου. Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός  20.30 έως 22.30


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το palairosmagic.blogspot.gr δεν υιοθετεί, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, απαξιωτικών και προσβλητικών χαρακτηρισμών ή ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ .......