Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016

Οι νέοι διοικητές νοσοκομείων σε Γιάννενα, Πρέβεζα, Άρτα και Λευκάδα

Προχωρά η διαδικασία επιλογής των νέων διοικήσεων στα νοσοκομεία της χώρας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας επέλεξε τους κάτωθι διοικητές για τα νοσοκομεία Γ.Ν. Χατζηκώστα στα Γιάννενα, το Γ.Ν. Πρέβεζας, Γ.Ν. Άρτας και Γ.Ν. Λευκάδας: ΓΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» - Ευάγγελος Καρβούνης:  Είναι πτυχιούχος Πληροφορικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και κάτοχος  διδακτορικού διπλώματος στις βιοιατρικές επιστήμες, από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. 

Έχει εργαστεί ως πανεπιστημιακός υπότροφος Πλήρους Απασχόλησης στο ΤΕΙ Ηπείρου, διδάσκων επιστημονικός συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών στην εταιρεία DIAMS NETWORKS HELLAS στη Θεσσαλονίκη με αντικείμενο την Ανάπτυξη εφαρμογών υγείας/βιοιατρικής τεχνολογίας. ΓΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ - Μιλτιάδης Παππάς:  Έχει αποφοιτήσει από το  Τμήμα Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) Πατρών. Έχει  Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση της Υγείας από το Πανεπιστήμιο Πειραιά και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα, M.Sc. στη Διοίκηση της Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί ως καθηγητής στο μάθημα της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του  Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, ως  υπεύθυνος και ιδιοκτήτης ιδιωτικού Λογιστικού Γραφείου και υπεύθυνος πωλήσεων στην εταιρεία μηχανογραφήσεων, BCA Ε.Π.Ε. ΓΝ ΑΡΤΑΣ - Βασίλειος Μπαλάσκας:  Έχει σπουδάσει στην Οδοντιατρική Σχολή στο «Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών» και στην Ιατρική και Χειρουργική Σχολή «Universita degli Studi di Roma La Sapienza» του Πανεπιστημίου της Ρώμης, στην Ιταλία. Είναι ιδιώτης χειρουργός οδοντίατρος και έχει διατελέσει αντιπρόεδρος Δ.Σ. Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Άρτας και μέλος της Πανελλήνιας Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας. ΓΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - Βησσαρίων Μίχας:  Έχει πτυχίο Οδοντιατρικής από το Ανώτατο Ινστιτούτο Ιατρικής «Ι.Π.Παβλώφ», του Πλόβντιφ της Βουλγαρίας και μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Δημόσια Υγεία και στο Μάνατζμεντ Υγείας από το Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας. Έχει εργαστεί ως Επιμελητής Α΄ στο Οδοντιατρικό Τμήμα του ΓΝ Πρέβεζας, στο ΓΝ Κέρκυρας και στην ΝΜΥ-ΙΚΑ Πρέβεζας. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου  Πρέβεζας και πρόεδρος του Συλλόγου Γιατρών του ΙΚΑ Πρέβεζας. 
http://www.pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το palairosmagic.blogspot.gr δεν υιοθετεί, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, απαξιωτικών και προσβλητικών χαρακτηρισμών ή ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ .......