Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Στο τέλος Ιουλίου θα δοθεί σε κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος έως το Κιάτο

Εως το τέλος Ιουλίου θα δοθεί στην κυκλοφορία έτοιμος ο αυτοκινητόδρομος της Ολυμπίας Οδού έως το Κιάτο και το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα δοθούν στις κυκλοφορία και οι δύο σήραγγες Δερβενίου στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος - Πάτρα, τόνισε με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες, σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώνοντας επίσκεψή του στα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού.


Παράλληλα, ανακοίνωσε την κατασκευή παράπλευρου δρόμου από την Αρχαία Κόρινθο έως το Κιάτο, που θα έχει ολοκληρωθεί ως το τέλος του χρόνου, για την αποσυμφόρηση της παλαιάς εθνικής οδού, που αποτελούσε αίτημα των κατοίκων και των φορέων της δυτικής Κορινθίας, η κατασκευή του οποίου έχει ξεκινήσει. ......

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι θα τηρηθούν στο έπακρο τα χρονοδιαγράμματα και θα ολοκληρωθεί η Ολυμπία Οδός το Μάρτιο του 2017 και τον προσεχή Οκτώβριο θα ολοκληρωθεί πλήρως ο αυτοκινητόδρομος του Μορέα με την περιμετρική της Καλαμάτας, ενώ μεθαύριο ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης θα δώσει στην κυκλοφορία τον κόμβο και την συνδετήρια οδό της Μεγαλόπολης. 

πηγή:  express.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το palairosmagic.blogspot.gr δεν υιοθετεί, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, απαξιωτικών και προσβλητικών χαρακτηρισμών ή ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ .......