Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

40 σεισμικές δονήσεις έχουν μέχρι στιγμής καταγραφεί.

 Οι σεισμικές δονήσεις, έντασης μεταξύ 2,7 και 3,7 βαθμών Ρίχτερ, έγιναν αισθητές και στους δύο νομούς, με επίκεντρο λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον Αμβρακικό κόλπο.

Πάνω από 40 σεισμικές δονήσεις έχουν μέχρι στιγμής καταγραφεί στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας και της Πρέβεζας, προκαλώντας, όπως είναι λογικό, αναστάτωση στους κατοίκους.
Οι σεισμικές δονήσεις, έντασης μεταξύ 2,7 και 3,7 βαθμών Ρίχτερ, έγιναν αισθητές και στους δύο νομούς, με επίκεντρο λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον Αμβρακικό κόλπο, κοντά στο χωριό Πέτρα της Πρέβεζας. ......


Σεισμολόγοι κάνουν λόγο για εξελισσόμενο φαινόμενο, κάτι που εμποδίζει την παρουσίαση ασφαλών συμπερασμάτων για το τι μέλλει γενέσθαι.
«Το ρήγμα στον Αμβρακικό, στο σημείο που εκδηλώθηκε ο σεισμός, είναι μικρό» ανέφερε ο κ. Τσελέντης στην ΕΡΤ, υποδηλώνοντας ότι ενδεχομένως δεν εμπνέει ανησυχία.
Από την Πυροσβεστική της Άρτας και της Φιλιππιάδας δεν αναφέρθηκαν ζημιές ή κλήσεις για απεγκλωβισμούς.
πηγή:  avgi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το palairosmagic.blogspot.gr δεν υιοθετεί, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, απαξιωτικών και προσβλητικών χαρακτηρισμών ή ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ .......