Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

«Πρώτη νίκη του Αιτωλικού για το νερό»

Συζητήθηκε την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Μεσολογγίου, η αίτηση για έκδοση προσωρινής διαταγής μέχρι να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα, του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων Αιτωλικού «Το Αιτωλικό» που συνυπογράφεται και από κατοίκους του Αιτωλικού (μιας και η επιτροπή πολιτών για το νερό και τη θάλασσα είναι άτυπη και «δεν έχει εκλεγεί από κανέναν»), με την οποία ζητήθηκε η παροχή καθαρού πόσιμου νερού στους κατοίκους του Αιτωλικού και η λειτουργία του ΒιοΚα Αιτωλικού.....






Μετά την τοποθέτηση των δικηγόρων των δύο πλευρών, αιτούντων και Δήμου και αφού δεν κατάφερε ο Δικηγόρος του Δήμου να χαρακτηρίσει τον Δήμο Μεσολογγίου αναρμόδιο για την παροχή πόσιμου νερού!!!!! εκδόθηκε η υπ'αριθμόν 63/16 προσωρινή διαταγή του Μονονελούς Πρωτοδικείο Μεσολογγίου η οποία ισχύει μέχρι την συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων της 22.9.2016.
Με την απόφαση αυτή υποχρεώνεται ο δήμος να παρέχει στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αιτωλικού, καθαρό κατάλληλο πόσιμο νερό και να αποφευχθούν εκλείψεις λυμάτων εκτός του βιολογικό καθαρισμού.
Μια πρώτη απόφαση που δικαιώνει τον αγώνα των κατοίκων του Αιτωλικού, που βροντοφώναζαν «ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ» και δεν τους υπολόγιζε κανείς, ενάντια σε φρούδες υποσχέσεις «για νερό που θα έπιναν με το λάστιχο πάνω στην πλατεία», ενάντια σε Δημάρχους που εκλέχτηκαν με σημαία το νερό του Αιτωλικού αλλά το ξέχασαν όταν έκατσαν στην καρέκλα και πέταγαν το μπαλάκι σε τοπικούς Αντιδημάρχους και Προέδρους και τη ΔΕΥΑ Μεσολογγίου.
Ενάντια στον καλοπληρωμένο ή επιδιώκοντα να καλοπληρωθεί τοπικό τύπο, που δεν είδε, δεν άκουσε, δεν ξέρει τίποτα για την σημερινή απόφαση και έλαμψε με την απουσία του.
Με την σημερινή απόφαση, οι Αιτωλικιώτες νιώθουν δικαιωμένοι και ποιο δυνατοί από ποτέ για να συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι την οριστική λύση του προβλήματος.
Τώρα μπορείτε να καταφύγετε σε λύσεις μέσω ΟΧΕ, ΕΣΠΑ, ΕΠΠΕΡΑΑ, ΘΗΣΕΑΣ και όποιο άλλο πρόγραμμα θεωρείτε σωστό με την ησυχία σας. Οι ποινικές ρήτρες και τα αυτόφωρα τρέχουν.
Επόμενος αγώνας οι φουσκωμένοι λογαριασμοί.
 Άραγε ποιος θα κερδίσει και αυτή τη μάχη;

πηγή: http://etoliko-news.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το palairosmagic.blogspot.gr δεν υιοθετεί, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, απαξιωτικών και προσβλητικών χαρακτηρισμών ή ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ .......