Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016

Κλοπή στο Ελληνικό κοινοβούλιο!!!!!

Μία είδηση που διαβάσαμε στον ιστοχώρο του STAR θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε, πρόκειται για μία κλοπή που έγινε με ιδιαίτερο τρόπο. 

Η δημοσίευση του STAR επικαλούμενη την εφημερίδα "Παραπολιτικά" αναφέρει, Μια κλοπή με τεράστια ηθική απαξία στον υπόγειο χώρο στάθμευσης της Βουλής έχει αναστατώσει το τελευταίο διάστημα το Κοινοβούλιο, καθώς οι «ποντικοί» δεν δίστασαν να "χτυπήσουν" στο πέμπτο υπόγειο και γνωρίζοντας ότι ο χώρος φυλάσσεται και το κλειστό κύκλωμα ελέγχου δεν λειτουργεί έδρασαν ανενόχλητοι κάτω από τη μύτη όλων. .....

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Παραπολιτικά", οι δράστες άπλωσαν χέρι στο υλικό (ρούχα και άλλα αντικείμενα) το οποίο είχε συγκεντρώσει ο Σύλλογος της Βουλής από το υστέρημα του κάθε υπαλλήλου για να ενισχύσει πρόσφυγες και μετανάστες.
Η κλοπή προκάλεσε την οργή των αρμοδίων στην Βουλή, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποδειχτεί, καθώς το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας δεν λειτουργεί.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πάντως το περιστατικό σε συνδυασμό με κάποια άλλα σοβαρά επεισόδια που δημιουργήθηκαν παλιότερα στο Κοινοβούλιο, έκαναν τους ιθύνοντες να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το palairosmagic.blogspot.gr δεν υιοθετεί, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, απαξιωτικών και προσβλητικών χαρακτηρισμών ή ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ .......