Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Φωτογραφίες που σοκάρουν από την διοργανώτρια πόλη των Ολυμπιακών αγώνων Ρίο Ντε Τζανέϊρο.

Η αντίστροφή μέτρηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέϊρο έχει ξεκινήσει και στο «φως» της δημοσιότητας έχουν έρθει φωτογραφίες που σοκάρουν.


Στις φωτογραφίες φαίνονται πτώματα να επιπλέουν στο θαλάσσιο χώρο όπου θα γίνουν οι αγώνες κωπηλασίας και κολύμβησης.

Περιβαλλοντολόγοι και επιστήμονες προειδοποιούν ότι οι αθλητές κινδυνεύουν από σοβαρές ασθένειες, εξαιτίας του μολυσμένου νερού.


«Είναι σίγουρο πώς οι αθλητές που θα κολυμπήσουν σε αυτά τα νερά κινδυνεύουν να πάθουν σοβαρές μολύνσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά γιατρός ολυμπιακής ομάδας
........

Από τη μεριά τους οι διοργανωτές λένε ότι έχουν κάνει προσπάθεια να καθαρίσουν τα νερά και, παράλληλα, ζητούν από τους αθλητές να «κρατήσουν τα στόματά τους κλειστά». 
Η Ελληνίδα ιστιοπλόος, η οποία θα αγωνιστεί με τη σημαία της Ολλανδίας, όπου ζει τα τελευταία χρόνια, Αφροδίτη Κυρανάκου Ζέχερς, που προετοιμάστηκε στην Γκουαναμπάρα επενέλαβε τα λόγια των διοργανωτών: «Πρέπει να έχουμε το στόμα μας κλειστό όταν σηκώνονται τα νερά!» πηγή:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το palairosmagic.blogspot.gr δεν υιοθετεί, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, απαξιωτικών και προσβλητικών χαρακτηρισμών ή ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ .......