Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Τα ΦΕΚ για τους προϋπολογισμούς των Περιφερειών, Δήμων.

Μήνυμα ότι υπερβάσεις δαπανών θα καταλογίζονται εις βάρος των οργάνων που τις ενέκριναν.

Οι οδηγίες από το υπουργείο Εσωτερικών στους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας για την κατάρτιση των προϋπολογισμών του οικονομικού έτους 2017.


Οι αποφάσεις που δημοσιεύθηκαν είναι στους παρακάτω συνδέσμους:

ΦΕΚ για τους προϋπολογισμούς των Δήμων,


ΦΕΚ για τους προϋπολογισμούς των Περιφερειών.


Όπως δημοσιεύετε  στην aftodioikisi.gr το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στο πλαίσιο των διαδικασιών κατάρτισης του κρατικού προϋπολογισμού του 2017 ζητεί από τους δήμους και τις περιφέρειες Ισοσκελισμένους ή πλεονασματικούς προϋπολογισμούς, στέλνοντας το μήνυμα ότι υπερβάσεις δαπανών θα καταλογίζονται εις βάρος των οργάνων που τις ενέκριναν.
......

Τονίζεται μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει να εξεταστεί η δυνατότητα πρόβλεψης χαμηλότερων δαπανών σε σχέση με φέτος για:

-Δαπάνες υπερωριακής απασχόλησης του προσωπικού, οι οποίες πρέπει να εγκρίνονται μόνο αφού πρώτα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια εντός του ωραρίου εργασίας.

-Δαπάνες υπηρεσιακών μετακινήσεων, προμηθειών, τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος κ.λπ.

-Επιχορηγήσεις Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ), αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, βοηθήματα σε οικονομικά αδύνατους κ.ο.κ., οι οποίες θα πρέπει να περιοριστούν στις απολύτως αναγκαίες και επιβεβλημένες, υπό τον περιορισμό της δυνατότητας χρηματοδότησής τους από τις αναμενόμενες εισπράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το palairosmagic.blogspot.gr δεν υιοθετεί, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, απαξιωτικών και προσβλητικών χαρακτηρισμών ή ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ .......